4. pracovní setkání Vyškov

Dne 14. 10 2011 se uskutečnila v pořadí již čtvrtá pracovní schůzka, tentokrát jsme se sešli na Střední odborné škole a Středním odborném učilišti ve Vyškově. Ing Navrátil, ředitel školy, přivítal hosty a stal se i fundovaným a nadšeným průvodcem po dílnách, odborných učebnách, kterými škola disponuje.

Na setkání proběhla rekapitulace dosavadních výsledků projektu, na příklad produkty vytvořené pro modul „vyrovnávací kurz“. Hlavním bodem bylo ale stanovení postupu při tvorbě odborných modulů pro obory elektro a strojírenství, které mají všechny tři školy společné.

Na setkání se řešily i problémy autorského práva, byly předvedeny některé z materiálů, které již tvůrci vložili do fóra. Atmosféra byla příjemná atvůrčí.

Ze všech zúčastněných sršela energie, chuť do nových činností a především snaha spolupracovat a vytvářet smysluplné materiály, které bohužel pro střední odborné školy dosud chybějí.   

Setkání bylo zakončeno procházkou Vyškovem a pohledem na město z radniční věže.

„Vyškovákům“ děkujeme za přátelské přijetí a vytvoření příjemné atmosféry a dobré nálady, které je dnes tak potřebná.

Nezbývá nám nic jiného než si přát, abychom se v květnu 2012 sešli v Břeclavi a mohli prezentovat kvalitní výukové materiály pro modul „odbornost“.

Fotografie z akce naleznete ve fotogalerii.